新东方网>留学>LSAT考试>LSAT辅导>LSAT逻辑推理>正文

LSAT逻辑分析之“牛人”等级

2020-11-22 22:55

来源:

作者:

  Top college graduates are having more difficulty demonstrating their superiority to prospective employers than did the top students of twenty years ago when an honors degree was distinction enough. Today’s employers are less impressed with the honors degree. Twenty years ago no more than 10 percent of a given class graduated with honors. Today, however, because of grade inflation, the honors degree goes to more than 50 percent of a graduating class, Therefore, to restore confidence in the degrees they award, colleges must take steps to control grade inflation.

  Which one of the following is an assumption that, if true, would support the conclusion in the passage?

  (A) Today’s students are not higher achievers than the students of twenty years ago.

  (B) Awarding too many honors degrees causes colleges to inflate grades.

  (C) Today’s employers rely on honors ranking in making their hiring decisions.

  (D) It is not easy for students with low grades to obtain jobs.

  (E) Colleges must make employers aware of the criteria used to determine who receives an honors degree.

  现在的“牛人”比以前的“牛人”更难以向顾主证明其卓越,因为过去的“牛人”凭“牛人”的等级就可以了,而现在的顾主对“牛人”的等级不太感冒了。原因是现在的学生中得到“牛人”等级的很多,所以学校一定要把得到“牛人”等级的人数控制一下。如果,现在的学生果然优秀,那么更多的人得到“牛人”就是应该的,而文中认为不应该给这么多“牛人”,那假设一定是,本来不应该有这么多牛人的,所以A是假设。

  最新热文推荐:

  美国大学排名US NEWS2021榜单

  QS最佳留学城市排名Top10(详细介绍)

新东方网托福官方微信:新东方托福 (微信号:xdftoefl

最新考试资讯、托福预测、托福解析,请扫一扫二维码,关注我们的官方微信! 

新东方留学考试辅导专区

班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

焦点推荐

版权及免责声明

凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。